Download Best Value werkt (Dutch Edition) by Jeroen van de Rijt,Wiebe Witteveen PDF

By Jeroen van de Rijt,Wiebe Witteveen

top worth is een manier om de services van opdrachtnemers beter te benutten en ketensamenwerking te verbeteren. De opdrachtgever krijgt vooraf een goed inzicht in de risico's, making plans en te leveren prestaties van het undertaking; de opdrachtnemer krijgt de ruimte om het venture naar eigen inzicht naar een zo goed mogelijk resultaat te leiden. Het resultaat: voordelen voor beide partijen. Hogere kwaliteit, minder onverwachte kosten, meer winstperspectief en minder tijdverlies door discussie tussen opdrachtgever en opdrachtnemer.

De afgelopen jaren is de toepassing van de top Value-aanpak enorm gegroeid. Inmiddels zijn meer dan tweehonderd projecten met top worth uitgevoerd. In dit boek, uitgegeven door de Vereniging most sensible price Nederland, bundelen Jeroen van de Rijt en Wiebe Witteveen samen met ruim twintig gecertificeerde most sensible worth adviseurs hun ervaringen. Hiermee wordt concreet invulling gegeven aan het doel van de vereniging: het delen van kennis. Het boek geeft een bloemlezing van uiteenlopende most sensible Value-projecten, in de publieke en deepest zone, groot en klein, met eenvoudige en complexe opdrachten en vanuit verschillende invalshoeken.

Dit boek geeft inzicht in de 'state of the artwork' van most sensible price toepassingen, zowel in de inkoopfase als in de uitvoering.
Sicco C. Santema, voorzitter Vereniging most sensible worth Nederland

Show description

Read or Download Best Value werkt (Dutch Edition) PDF

Similar dutch ebooks books

Heineken (Dutch Edition)

Meer dan tien jaar na zijn overlijden geldt Freddy Heineken als een iconische zakenman en heeft zijn familie nog altijd de touwtjes in handen. De brouwerij is een van de grootste ter wereld en nog altijd onafhankelijk. Al blijft het afwachten hoe lang Heineken weerstand zal bieden aan toenaderingen van grote rivalen op het hoogtepunt van de wereldwijde Bieroorlogen.

Wintergast (Dutch Edition)

'Jet van Vuuren is de nieuwe Suzanne Vermeer. ' - CrimebloggerIngesneeuwd en geïsoleerd van de wereld stuit Bea op een verschrikkelijk familiegeheim. Een geheim dat niet voor haar bestemd is. .. Het is bijna kerstvakantie en Bea Versluis is moe. Moe van haar werk in het onderwijs en moe van haar guy.

Obsessie (Kathryn Dance) (Dutch Edition)

Kathryn Dance, kinesisch professional bij het California Bureau of research, wordt gedegradeerd naar de Civiele Zaken als het tijdens een verhoor vreselijk misgaat. Ze krijgt saaie opdrachten, zoals het controleren van vergunningen tijdens een uit de hand gelopen vechtpartij in een wegrestaurant. Dance concludeert al snel dat er sprake is van voorbedachten rade in de zaak en begint een onofficieel onderzoek.

Nodig (Dutch Edition)

Noodzakelijk? Onontbeerlijk? Vereist? Essentieel? Geboden? Onmisbaar? Wat heb je nodig? Realiseer je wel. .. niets is voor niets. .. Er is een groot verschil tussen iets graag willen en iets echt nodig hebben. .. Er is een social medium, nieuw en hip, je kunt je erbij aansluiten. Je hoeft maar één vraag te beantwoorden: Wat heb je NODIG?

Extra info for Best Value werkt (Dutch Edition)

Example text

Download PDF sample

Rated 4.91 of 5 – based on 15 votes